Twinkle | Digital Commerce

Kleuro Groep profileert zich met snelle bezorging klusartikelen

2017-11-11
180101
  • 1:03

De Kleuro Groep probeert marktaandeel van bouwmarkten af te snoepen door een groot merkassortiment online aan te bieden. Webshoppers die voor tien uur ’s avonds bestellen, hebben de doe-het-zelfartikelen voortaan de volgende dag in huis.

Dat laat manager marketing & communicatie Jeroen Faber weten aan Twinkle. ‘Behalve met PostNL en TransMission, werken we voor de bezorging samen met Dynalogic. Dat bedrijf maakt het mogelijk dat orders tot tien uur 's avonds de volgende dag worden bezorgd. Daarbij geeft Dynalog een tijdvak aan waarop de klant de bestelling mag verwachten. We willen er op termijn naartoe dat klanten zelf een tijdvak kunnen keizen.’

Verzendkosten
Kopers op Kleuro.nl, schilders, klusbedrijven maar ook particulieren, betalen 7,50 euro verzendkosten over hun bestelling, ongeacht het bestel- of bezorgmoment. Boven de 150 euro is de bezorging gratis. Producten kunnen ook worden afgehaald bij Kleuro’s enige vestiging in Alphen aan den Rijn.

Portal
Faber vertelt dat de Kleuro Groep, ook eigenaar van Dhzdiscount.nl, nieuwe webwinkels rond producten en merken in de markt wil zetten: ‘Maar eerst gaan we Kleuro.nl optimaliseren.’ Uiteindelijk moet de corporate website Kleurogroep.nl gaan fungeren als portal naar de verschillende webwinkels.