Twinkle | Digital Commerce

Affiliate Awards voor beste adverteerder en beste publisher

2017-05-27
180101
  • 1:15

Op de komende Affiliate Dag worden voor het eerst de Affiliate Awards uitgereikt. Adverteerders, publishers, bureaus en netwerken kunnen cases inzenden. Een vakjury selecteert voor twee awards drie genomineerden, die zich eind mei in Utrecht zullen presenteren.

Op de Affiliate Dag in Utrecht worden awards uitgereikt voor de ‘Beste Affiliate Adverteerder 2012’ en de ‘Beste Affiliate Publisher 2012’. Gegadigden kunnen zichzelf opgeven, maar met hun goedkeuring kunnen ook bureaus en netwerken cases insturen.

Criteria
De vijfkoppige jury komt op basis van een set criteria (voor adverteerders in pdf, voor publishers in pdf) tot drie genomineerden per award. Zij presenteren hun case tijdens de Affiliate Dag, waarna ook het publiek zijn stem kan uitbrengen. Een combinatie van het juryoordeel en de publieksstem bepaalt wie er met de Affiliate Awards 2012 naar huis gaan.

Vijfkoppige jury
Affilinet’s Bas Rogaar, voorzitter van de Taskforce Affiliate Marketing binnen IAB Nederland, zit de jury voor. Ook Eduard Blaquière van OrangeValley, onder meer bekend als SEO-dokter van Twinkle, neemt zitting in het keurkorps. Stijn Fien van Wehkamp.nl, Stefan Verkerk van WeTransfer en Twinkle-hoofdredacteur Marieke Verdonk completeren de jury.

De inschrijving voor de Affiliate Awards 2012 staat tot 16 april open. Meer informatie vindt u hier.

Usability & rendement
De vijde editie van de Affiliate Dag vindt plaats op 31 mei in DeFabrique in Utrecht. Usability & rendement staan dit jaar centraal in het programma.