Twinkle | Digital Commerce

DHL treedt op als aannemer voor e-commerce in mkb

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:02

DHL gaat middelgrote en kleinere bedrijven helpen bij de start met e-commerce. Ondernemers kunnen kiezen uit verschillende modules voor onder meer webwinkelbouw, voorraadbeheer, verpakking, verzending, ordermanagement en retouren.

In een bericht op de site van DHL spreekt Arno Spoek, business development manager bij DHL Supply Chain in Nederland, van ‘betaalbare, one-stop-shop weboplossingen'. Hij verklaart nader: ‘Wij regelen de webshop van A tot Z, zodat onze klanten zich kunnen concentreren op het ontwikkelen en maken van hun producten en zich geen zorgen hoeven te maken over zaken als bestellingen, tijdige levering en goed contact met hun klanten.’

Het complete dienstenpakket is te vinden in een brochure (pdf, via Webwinkelweblog.nl) van DHL Supply Chain:Ars Aequi, Beeld Media en Ecowasbal
DHL laat op zijn site weten dat ‘meer dan acht’ bedrijven gebruik zullen maken van de nieuwe diensten. Onder andere uitgever Ars Aequi, Beeld Media en Ecowasbal zullen aan de hand van de dienstverlener hun entree maken als webwinkelier.

PostNL en Mijnwinkel.nl
PostNL, dat gisteren de nieuwe diensten MijnPakket en Ceckout lanceerde, biedt samen met Mijnwinkel.nl al langer een totaalpakket aan voor starters in e-commerce.