Twinkle | Digital Commerce

Bruna lanceert mobiele site met besteloptie

2017-05-27
180101
  • 0:60

Bruna maakt het vanaf vandaag mogelijk boeken te bestellen op een nieuwe mobiele website. Betalen kan met creditcard, acceptgiro of de cadeaukaart van de keten. M.bruna.nl biedt toegang tot het complete boekenassortiment, top 10-lijstjes en persoonlijke verlanglijsten.

Volgens commercieel directeur Johan Westerbeek ligt het nieuwe kanaal ‘volledig in lijn met de multichannel-strategie’ van Bruna. In een persbericht zegt hij verder: ‘De mobiele site biedt een basis voor uitbouw van communicatie en interactie met consumenten via mobiel internet in de toekomst. Met deze mobiele site zijn wij overal en op elk tijdstip bereikbaar voor onze klanten“.

Gesynchroniseerde wensenlijstjes
Mobiele shoppers hebben de keus om boeken op te halen of te laten bezorgen, net zoals shoppers in de webwinkel die keus hebben. Op de m-commerce site kunnen klanten zelf een wensenlijstje aanmaken, maar ook een reeds aangemaakt wensenlijstje bekijken en eventueel openbaar maken.

Bol.com en Managementboek.nl
Bruna is niet de eerste Nederlandse boekverkoper met een mobiel verkoopkanaal: Bol.com startte in mei vorig jaar met M.bol.com. Een half jaar later lanceerde Managementboek.nl een transactionele iPhone-applicatie.