Twinkle | Digital Commerce

Nijhof, Ropers en Zwart delen kennis op De E-commerce Dagen

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:22

Paul Nijhof van Wehkamp.nl, Daniel Ropers van Bol.com en Pieter Zwart van Coolblue zullen acte de presence geven op De E-commerce Dagen. Het kennisfestival over e-commerce, waarop duizenden webwinkeliers worden verwacht, vindt over drie weken plaats in Utrecht.

Nijhof, Ropers en Zwart nemen plaats in een forum tijdens het betaalde congres van De Dagen in De Jaarbeurs. Op 19 en 20 april aanstaande worden daar behalve De E-commerce Dagen ook de Klantcontact Dagen en De Marketing Dagen georganiseerd. Onder andere Daphna Bosman, die leiding geeft aan de Nederlandse e-commerce activiteiten van Groupon, zal op het overkoepelende congres een presentatie geven.

MyCom, Miss Etam, Ditzo, Score
In de Jaarbeurs wordt, los van het genoemde congres, een speciaal E-commerce Theater ingericht. Daarin zullen onder meer afgevaardigden van MyCom, Miss Etam, Ditzo, en Score spreken over hoe zij succes nastreven als online-verkoper. Alle presentaties in dit theater, ook die van Marktplaats.nl, Park Mobil, Shopreme en Zoover bijvoorbeeld, zijn gratis te bezoeken.

Beurs, Twinkle Starterslounge, Win een webwinkel
Op De E-Commerce Dagen kunt u uw licht opsteken bij de sprekers op het congres en in het E-commerce Theater, maar ook bij de vele tientallen leveranciers die kunnen helpen bij de professionalisering van uw online business. Startende webverkopers kunnen terecht in de speciale Twinkle Starterslounge. Verder kunnen bezoekers live zien hoe de indiener van het beste businessplan bouwt aan de gratis webwinkel die kan worden gewonnen. De inschrijving voor die competitie staat overigens nog een paar dagen open.

U kunt zich hier gratis aanmelden voor De E-commerce Dagen.