Twinkle | Digital Commerce

Hema stunt met prijzen bij Marktplaats

2017-05-27
364299
  • 1:00

Hema doet dit weekend digitale fotoboeken in de aanbieding via Marktplaats. Gedurende 48 uur kunnen webshoppers 10 euro besparen op een album van 16,95 euro. Het is voor het eerst dat Hema andermans online-platform gebruikt voor een dergelijke deal, aldus de warenhuisketen.

Hema start zondag een zogenoemde flash sale op Marktplaats Aanbieding, een site die de handelssite sinds kort exploiteert.

Tegoedbon
Twinkle schreef eerder deze week hoe Marktplaats.nl de concurrentie aangaat met Groupon. Kopers van een Marktplaats Aanbieding krijgen een tegoedbon, die een bepaalde periode geldig blijft en vaak bij fysieke ondernemers moet worden ingeleverd. Het aanbod blijft nu nog beperkt tot landelijk deals (nu een rit in een Ferrari), maar ook regionale en lokale deals behoren to de mogelijkheden voor retailers.

Oerhollands
Volgens Olivier van Duijn, nota bene directeur core business van Marktplaats.nl zegt over de samenwerking: ‘De Hema en Marktplaats.nl hebben allebei stevige wortels in oerhollands ondernemerschap. Deze Marktplaats Aanbieding biedt dan ook “veel voor weinig” voor onze gebruikers en past daarmee perfect in ons aanbod.’