Twinkle | Digital Commerce

Amazon introduceet free shipping naar Nederland

2017-11-11
294151
  • 0:56

Wie voor meer dan 25 Britse pond bestelt op Amazon.co.uk, krijgt de producten voortaan gratis thuis afgeleverd op een Nederlands adres. Volgens Amazon, dat de stap vandaag bekend heeft gemaakt, gaat het om miljoenen items.

Ierland was een jaar geleden het eerste land waarnaar bestellingen op Amazon.co.uk boven de 25 pond gratis werden verzonden. Daar zijn nu 13 landen bijgekomen, waaronder behalve Nederland ook België en Luxemburg, Italië, Portugal en Spanje en vier Scandinavische landen (complete lijst hier).

Kerstinkopen
Amazon.co.uk breidde het assortiment voor Europese shoppers vorig jaar drastisch uit, met onder meer elektronica, interieurartikelen, sieraden, kleding, sportartikelen en gereedschap. ‘Vanaf vandaag kunnen tientallen miljoenen klanten profiteren van bezorging aan huis, absolutely free of charge’, aldus Brian McBride, managing director van de Britse activiteiten van Amazon. Hij benadrukt dat de maatregel op tijd komt voor de kerstaankopen die Europeanen in toenemende mate online zullen doen.

Super Saver Delivery
Meer informatie over Amazons 'Super Saver Delivery' voor Europese landen vindt u hier.