Twinkle | Digital Commerce

Reviews Kieskeurig.nl op schermen in KPN winkels

2017-11-08
180101
  • 1:02

Klantbeoordelingen van Kieskeurig.nl zijn voortaan te zien op de vloer van fysieke KPN winkels. Via speciale schermen kunnen winkelbezoekers productinformatie over mobiele toestellen inzien en de mening van gebruikers raadplegen.

Kieskeurig.nl, dat  tegenwoordig ook prijzen van fysieke retailers meeneemt in zijn vergelijkingen, is al ruim een jaar aanwezig op de winkelvloer van It’s. Waar de reviews bij de elektronicaketen op prijskaartjes zijn gedrukt, worden ze in de 97 KPN winkels digitaal weergegeven. Wie er een mobiele telefoon oppakt krijgt op een scherm de bijbehorende productspecificaties voorgeschoteld. Sinds kort is aan die informatie de gemiddelde productbeoordeling op Kieskeurig.nl toegevoegd, plus de motivaties van de laatste drie reviewers.

Juiste aankoopbeslissing
KPN denkt het vertouwen van winkelklanten te kunnen vergroten en ziet de reviews als aanvulling op het persoonlijke advies van winkelverkopers. Kieskeurig.nl zegt dat de samenwerking bijdraagt in het streven consumenten zo goed mogelijk te helpen bij het maken van de juiste aankoopbeslissing. Met die achterliggende gedachte is volgens uitgever Bastiaan de Jong ook de nieuwe mobiele site en iPhone-applicatie van Kieskeurig.nl gelanceerd. Veel meer daarover leest u in het artikel 'Kieskeurig.nl bouwt mobiele brug naar fysiek kanaal'.