Twinkle | Digital Commerce

Marko van der Hulst van Hunkemöller over de nieuwe webshop

2017-05-27
180101
  • 1:02

Hunkemöller opende afgelopen voorjaar een nieuwe webwinkel. Over die vernieuwde shop en over de benadering van klanten praat e-commerce manager Marco van der Hulst in een videogesprek met Cor Molenaar.

In de video van ruim zes minuten zegt Van der Hulst dat de pijlen bij Hunkemöller steeds meer op e-commerce zijn gericht. De lingerieketen werd vorig jaar bekroond met een ING Retail Jaarprijs voor de 'Best bricks & clicks'.

Desondanks is het ook met de nieuwe webhop niet mogelijk online-bestellingen in de winkel op te halen. Dit houdt verband met het feit dat Hunkemöller in zee is gegaan met een outsource-partner (Netrada), vertelt Van der Hulst aan Molenaar. In het gesprek zegt hij dat wel wordt gewerkt aan een nieuw crm-systeem, met een klantenkaart die online en offline combineert.

NB: Twinkle stelde afgelopen april al vijf vragen aan Marco van der Hulst over het nieuwe Hunkemöller.nl.

Interviewer Cor Molenaar is bijzonder hoogleraar eMarketing & DistanceSelling aan de School of Management (Erasmus Universiteit) en directeur van eXQuo consultancy. Het vraaggesprek met Alting van Gesau is ook te zien op zijn site Hetnieuwewinkelen.com.