Twinkle | Digital Commerce

Transavia.com in zee met Holidaycars.com

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:54

Transavia.com heeft voor het aanbod van huurauto’s op zijn site een overeenkomst gesloten met Holidaycars.com. De online-car module van Holidaycars.com is al geïntegreerd in de site van de Nederlandse vliegtuigmaatschappij.

Wie op Transavia.com kiest voor de optie ‘huur een auto’ komt terecht in een omgeving powered by Holidaycars.com. De vakantieganger kan voor advies chatten via de optie live support of een terugbelverzoek plaatsen, mogelijkheden die Transavia.com voor zijn vluchtaanbod niet biedt.

Tender
Naar eigen zeggen heeft Transavia.com een tender uitgeschreven en met veel internationale autoverhuurders gesproken voor de overeenkomst met Holidaycars.com werd gesloten. Het bedrijf verzorgt de afhandeling van de reserveringen die het via Transavia.com ontvangt. De luchtvaartmaatschappij mag de autoverhuuroptie onder eigen naam en merkidentiteit promoten, zoals de meeste andere partners van Holidaycars.com dat ook doen.

Belvilla
Transavia.com, nummer één in de eerste Twinkle100, biedt ook transfers, hotelovernachtingen en vakantiehuizen aan op zijn site. Voor die laatste categorie sloot de KLM-dochter vorig jaar een deal met Belvilla.