Twinkle | Digital Commerce

Twinkle lanceert Webshopbeginnen.nl

2017-05-27
170131
  • [nieuws]
  • 1:26

Twinkle lanceert vandaag de cursus webshop beginnen, waarmee de nieuwe winkelier in 25 lessen leert zijn of haar winkel te starten én te onderhouden. De site Webshopbeginnen.nl staat centraal.

Webshopbeginnen.nl biedt nieuwbakken winkeliers alle informatie die nodig is om van a tot z een volledige onderneming te starten. De cursus is praktisch van aard, zodat de cursist de kennis direct kan toepassen.

Zelfstudie
Alle relevante onderwerpen passeren de revue: van het oprichten van een onderneming, webshopsoftware, marketing en betaalmethodes tot logistiek en distributie. De cursus webshop beginnen is een zogenoemde zelfstudie, waarbij de cursist thuis in eigen tempo stap voor stap kan toewerken naar een nieuwe webwinkel. Hij of zij krijgt hiervoor een cursusmap en een begeleidende dvd. Daarnaast vindt de cursist ondersteuning op het online-forum. Daar kan de webwinkelier in spe vragen stellen en ervaringen uitwisselen met medecursisten.

Startende en gevorderede ondernemers
Webshopbeginnen.nl is een initiatief van Hartog Krant en Roy Diks: 'Toen wij begonnen met onze webwinkel hadden wij sterk de behoefte aan kennis om succesvol een webshop op te zetten. Deze kennis was eigenlijk niet voorhanden. Door de jaren heen hebben wij ervaring en kennis opgedaan en leek het ons een goed idee dit te delen, met zowel startende als meer gevorderdere webwinkeliers.'

Kennisdelen
De cursus webshop beginnen biedt Twinkle een goede mogelijkheid om een nieuwe dienst toe te voegen aan zijn portfolio. Hoofdredacteur Marieke Verdonk: 'Bij Twinkle draait het om kennisdelen, via ons magazine, de website, onze events en marketingcursussen. De cursus webshop beginnen past dus heel goed bij ons.'

Twinkle en Webshopbeginnen.nl nodigen u uit de gratis proefles te volgen en zelf te ervaren welke toegevoegde waarde de cursus biedt.

In onderstaande video vindt u meer informatie over de cursus.