Twinkle | Digital Commerce

Winnaars Speld en Thuiswinkel Awards presenteren op TCD

2017-05-27
170130
  • [nieuws]
  • 0:57

Maxlead zal de case waarvoor het vorige week De Speld in de wacht sleepte presenteren op TCD 2009. Ook voor de twee vakprijswinnaars van de donderdag te vergeven Thuiswinkel Awards is ruimte opgenomen in het programma.

Maxlead en diens klant Luba kregen de prijs voor de beste zoekmachinemarketing-case vorige week overhandigd tijdens de eerste editie van SES Amsterdam.

Vindbaarheid
Hoe Maxlead de vindbaarheid van Luba heeft helpen vergroten, kunt u binnenkort lezen in de papieren Twinkle. Wilt u het verhaal live horen en vragen stellen aan de betrokkenen, dan kunt u kostelooos een presentatie bijwonen op de woensdag van TCD, de vakbeurs die op 21, 22 en 23 april zal plaatsvinden in de Utrechtse Jaarbeurs.

Thuiswinkel Awards
De winnaar van de Thuiswinkel Award en de Starters Award krijgen de gelegenheid zich te presenteren op de Thuiswinkel Vakbeurs. Deze vakprijzen worden aanstaande donderdag overhandigd bij de uitreiking van de Nationale Thuiswinkel Awards. De genomineerden voor de genoemde prijzen zijn respectievelijk Bol.com, Hema.nl, Selexyz.nl en Wehkamp.nl versus Capecomfort.com, Eco-logisch.nl, Medicalmegastore.nl en Natuursteen-shop.nl.

Een overzicht van alle kanshebbers voor aanstaande donderdag vindt u hier.