Twinkle | Digital Commerce

Genomineerden voor De Speld bekend

2017-11-09
7385
  • 1:32

De strijd om de jaarlijkse zoekmachinemarketingaward gaat tussen Interneteffect met zijn klant Agis, Jeroen.com met Landal Greenparks en Traffic4U met zijn klant Holidaycars.com. Tijdens SES Amsterdam wordt bekend wie De Speld in ontvangst mag nemen.

Op 18 maart, dag twee van Search Engine Strategies (SES) in Amsterdam, presenteren de genomineerde bedrijven hun zoekmachinecases. Hieronder vindt u bij iedere van de genomineerden een korte motivatie van de jury:

Agis: Organisatieveranderingscapaciteiten
De juryleden van De Speld Award hebben vooral veel waardering voor het feit dat het gelukt is om de interne organisatie van Agis mee te krijgen in de overgang van push naar pull marketing. Ook waardeert de jury de 'openheid' van deze case, die in samenwerking met Interneteffect werd uitgevoerd.

Holiday cars: Search-managementvaardigheden
De jury is onder de indruk van de search-managementvaardigheden die Traffic4U heeft ingezet voor Holidaycars.com. De organisatie kon haar intern opgezette search-activiteiten niet meer managen en was de controle op de kwaliteit verloren. Dankzij Traffic4U is dit probleem verholpen en draait er nu een solide en overzichtelijke Europese search-campagne.

Landal Greenparks: Attributiemodel
De juryleden juichen de heldere visie van Landal Greenparks en partner Jeroen.com toe. Ook de implementatie kan op waardering rekenen. De inzet van het attributiemodel getuigt van begrip van wat er in realiteit online gebeurt. Het toont veel duidelijker aan waar de search-campagne daadwerkelijk iets bijdraagt. Eveneens vindt de jury dat er goed gewerkt is met universal search en er is binnen deze resultaten nagedacht hoe Landal Greenparks zo goed mogelijk naar voren kan komen.

De Speld-jury
De jury van De Speld, vorig jaar een prooi voor Luba en bureau Maxlead, bestaat naast juryvoorzitter Ton Wesseling (namens IAB) uit Bas van den Beld (NetTraject), Mike Greham ( Incisive Media), Xaviera Ringeling (SNS Bank) en Nils Rooijmans (Aggregate). Meer informatie vindt u hier.