Twinkle | Digital Commerce

Nieuwe webwinkel Toner.nl sleutelt aan free shipping

2017-11-11
169126
  • 1:03

De officieel gelanceerde webwinkel Toner.nl wil zich in korte tijd kunnen meten met grote online aanbieders van cartridges als 123inkt.nl en Sneltoner.nl. Toner.nl mikt zowel op de zakelijke als op de consumentenmarkt.

Rico Eerenstein van Toner.nl erkent dat de verzendkosten voor een kleine bestelling met 9,50 euro niet mals zijn: 'Vrij prijzig inderdaad, maar vanaf januari willen we alles franco gaan versturen. We kijken nog hoe we dat precies gaan inrichten.' De prijzen van de artikelen op Toner.nl zullen in ieder geval niet omhoog gaan, aldus Eerenstein: 'We kijken juist hoe we nog voordeliger kunnen worden.'

One-stop-shop
Toner.nl wil zich vooral onderscheiden op klanttevredenheid en probeert dat onder meer door telefonische bereikbaarheid van getrainde accountmanagers tijdens kantooruren. Het aanbod van de site bestaat behalve uit toners ook uit printers en diverse kantoorartikelen, in totaal zo'n veertigduizend producten. Toner.nl, dat wil fungeren als one-stop-shop voor printers en toebehoren, biedt onder dezelfde naam ook toners van eigen merk aan.

Naamsbekenheid
Door middel van digitale nieuwsbrieven en advertenties op vergelijkingssite Printer.com wil Toner zijn naamsbekendheid opvoeren. Eerenstein maakt geen geheim van de internationale ambities van Toner.nl, dat artikelen ook via telefoon en fax verkoopt. Het Nederlandse Printer.com opende vorige week de virtuele deuren in de Verenigde Staten.