Twinkle | Digital Commerce

Overhemdproductie integreren in webshop

2017-05-26
170130
  • 1:02

Consumenten kunnen al langer hun overhemden tailormade bij Bivolino bestellen. BivolinoServices biedt webshops nu de mogelijkheid het volledige productieproces voor gepersonaliseerde overhemden te integreren in hun zaak.

 

Het b2b softwareprogramma omvat alle stappen voor de productie van gepersonaliseerde overhemden: van het ontwerp tot aan de facturering, van het front-end design tot aan de productie en de e-fulfilment. Volgens Michel Bijvoet van Bivolino richt de overhemdfabrikant zich met de nieuwe service op de grotere webwinkeliers. 'In principe kan dit ook voor eenmansbedrijven, maar een eigen shop - met een gepersonaliseerd front-end - zit er niet in. Daaraan werken we nog.'

 

Autonoom werken
Bivolino heeft reeds enkele jaren ervaring met soortgelijke programma's. Bijvoet: 'We hebben zo'n vijftien klanten die onder private label overhemden aanbieden. Dat zijn franchiseketens, traditionele retailers en webwinkels. Maar via het nieuwe platform kunnen bedrijven veel zelfstandiger werken. Voorheen was het veel handmatig en offline werk.

Bivolino deelt de nieuwe service op in vijf modules: consulting, Bivosoft, Linosoft, Bivotrack en manufacturing. De eerste laat zich vertalen als een helpdesk. Bivosoft verzorgt het personaliseerbare gedeelte van de website. Linosoft omvat de biometrisch digitale maattechnologie. Bivotrack realiseert de b2b-klantenservice. Tenslotte zorgt de Manufacturing voor de link naar stoffenwevers -en producenten.