Twinkle | Digital Commerce

Speurders introduceert zoekprogramma Spotter

2017-11-09
170130
  • 0:48

Advertentiesite Speurder heeft een nieuw hulpmiddel geïntroduceerd waarbij gebruikers automatisch de voor hen interessante advertenties voorgeschoteld krijgen.

Het hulpmiddel is een programma, Speurders Spotter geheten, waarmee gebruikers gewenste zoekopdrachten kunnen opgeven en deze live kunnen volgen. Elke keer als er een advertentie wordt geplaatst die voldoet aan de criteria, verschijnt er rechts onderin beeld een venstertje.

Met dit Spotter hoopt Speurders dat vraag en aanbod gemakkelijker "bij elkaar worden gebracht", aldus Leon Kramer van Speurders. 'De Spotter is één van onze hulpmiddelen die onze gebruikers in staat stelt om snel te kunnen handelen.'

De techniek die Speurders gebruikt voor de Spotter is al langer bekend. De software wordt onder meer gebruikt door nieuwssites die hun lezers op die manier op de hoogte houden van de laatste berichten. En Otto ging eerder al van start met de LifeStyle Agent, een soortgelijk programma dat klanten automatisch op de hoogte houdt van het laatste nieuws en de laatste nieuwe artikelen.