Twinkle | Digital Commerce

Inboedel LiveShop wordt online geveild

2017-05-26
170130
  • 0:59

De volledige inboedel en de studio-apparatuur van het failliet verklaarde homeshoppingkanaal LiveShop wordt deze week via een online veiling verkocht. Geïnteresseerden kunnen tot 8 mei een bod uitbrengen op producten zoals tv-camera's, opnameapparatuur, tv's, kantoor- en magazijnspullen en verlichting.

LiveShop, dat is ontstaan dankzij een samenwerking van Tel Sell en Chellomedia, heeft zo'n anderhalf jaar homeshopping-uitzendingen verzorgd op zijn eigen digitale tv-kanaal en op commerciële zenders zoals RTL8.

LiveShop is met ingang van maart gestopt met uitzenden. Begin dit jaar kwam homeshoppingbedrijf Tel Sell in financiële problemen en werd het bedrijf door de rechter failliet verklaard, evenals Tel Sell. Hoewel het uitgesproken faillissement enkele weken later door het Hof in Leeuwarden is vernietigd, is voortzetting van de zender financieel niet haalbaar gebleken.Op 10 januari zou de inboedel van Tel Sell ook worden verkocht, maar die verkoop is op het laatste moment afgelast.

Vorige week werd de opvolger van LiveShop, ShopZo, al aangekondigd. Deze nieuwe zender is opgezet door onder andere voormalig LiveShop-directeur Marc Maters.

De veiling van de LiveShop-goederen vindt plaats op de site van Troostwijk Veilingen.
 


 


Gerelateerde artikelen: