Twinkle | Digital Commerce

De wereld over per sms

2017-05-26
  • 0:58

SMS Reizen combineert reizen met sms'en. De online reisorganisatie geeft zijn klanten actuele reisinformatie en vakantietips. Bovendien organiseert het reisbureau sms-contact tussen reizigers en een mobiel reisspel.

Volgens SMS Reizen maken sms'jes een vakantie verrassend. Met SMS Up2date ontvangen reizigers reisinformatie en vakantietips op de plaats van bestemming. Dat kan een tip over een goed restaurant, de beste excursie of leuk feest zijn.
SMS Reisvrienden brengt (solo) reizigers met elkaar in contact. Dat kan een blind date, reistips of een gewone afspraak opleveren.
Met de SMS Zoekmachine kunnen reislustige mensen met tijdsgebrek hun reiswensen invullen. SMS Reizen zoekt vervolgens naar een passende vakantie, van de eerste last-minute tot de ware droomreis. Zodra het reisbureau die vindt, stuurt ze een sms naar de klant.

Deze zomer organiseert SMS Reizen voor de eerste keer het zogenaamde Treasure Island. Daarbij combineert het een vakantie met een sms-reisspel. De deelnemers van Treasure Island krijgen op reis per sms de route, tips en bijzondere opdrachten door. Thailand heeft de primeur van het spel. Deelnemers beleven het land en de cultuur volgens de organisatie op een creatieve en dynamische manier.