Twinkle | Digital Commerce

Miss Etam op Wehkamp.nl

2017-05-26
165125
  • [nieuws]
  • 0:44

Miss Etam biedt vanaf 5 oktober haar collectie online aan via Wehkamp.nl. De marktleider in damesmode krijgt een eigen deel op de site waar ze ongeveer 20 procent van de collectie aanbiedt voor dezelfde prijs als in de winkels.  

Miss Etam biedt de collecties Etam Regulier (maat 36-46) en Etam Plus (maat 44-56) aan en vernieuwt de collecties op de website om de paar weken. Voorlopig kunnen klanten online-aankopen alleen via de webwinkel ruilen.

'We willen onze klanten het gemak van online-shoppen aanbieden. De reden dat Miss Etam voor Wehkamp kiest, is dat de doelgroepen goed op elkaar aansluiten en in Wehkamp hebben we een partner gevonden met de nodige logistieke infrastructuur', zegt directeur van Miss Etam.