Twinkle | Digital Commerce

Miss Etam terug als pure player

2022-03-02
1000562
  • [nieuws]
  • 0:57

Miss Etam is weer terug. Het merk is nieuw leven ingeblazen en verkrijgbaar via de eigen webshop en het platform van wehkamp.

Even terug in de tijd: Miss Etam was tot augustus 2020 onderdeel van FNG. Toen de Nederlandse tak van dat bedrijf failliet ging, werd het overgenomen door NXT Fashion. Maar ook dat liep stuk. Begin vorig jaar viel het doek voor de fashionketen.

Nu komt deze dus weer terug: als online only merk. Verantwoordelijk voor de herlancering van Miss Etam zijn retail- en e-commerce experts Melanie Barneveld en Thomas Zonneveld: ‘Wij hebben hard gewerkt om het mooie Miss Etam weer een plek te geven in het Nederlandse retaillandschap’, stelt Barneveld. Zonneveld vult aan: ‘Miss Etam is al lang geliefd bij veel vrouwen die zich uiterst comfortabel voelen in de collectie en zich echt voelen passen bij dit merk. We doen veel mensen een groot plezier door er weer te zijn.’

De nieuwe collectie bestaat uit verschillende kledingitems die steeds wordt aangevuld, ‘actuele, trendy kleding voor ieder moment, ontworpen voor de vrouw die hecht aan een combinatie van comfort en stijl’.