Twinkle | Digital Commerce

TCD uitverkocht: grote toename thuiswinkelbranche

2017-05-26
  • [nieuws]
  • 1:11

TCD is voor exposanten helemaal uitverkocht, zo maakt de organisatie bekend. 'Uit de registratieformulieren blijkt dat de interesse van bezoekers gelijk is verdeeld over de drie vakbeurzen, maar de grootste toename van exposanten zien we in de thuiswinkelbranche', vertelt Paul Petermeijer, Managing Director van BBP en organisator van TCD.

Bezoekers

Voor exposanten is het dus niet meer mogelijk met een stand op de beurs te staan. Ook met de bezoekersaantallen loopt het gestaag. De voorregistratie van bezoekers ligt met 5.500 ruim 25 procent hoger dan vorig jaar. Overigens is de beurs ook zonder voorregistratie te bezoeken.

Sprekers

TCD is de vakbeurs voor Thuiswinkelen, Direct Marketing en Contactcenters en wordt van  24 tot en met 26 april 2007 in de Jaarbeurs Utrecht gehouden. Standhouders zoals eBay, KPN, ABN Amro, TNT Post en XS4ALL informeren klanten, partners en pers over de nieuwste ontwikkelingen. Ook zijn er diverse sprekers, waaronder Gerrit Zalm, Paul Postma, Cor Molenaar, Vincent Evers en Ronnie Overgoor op de verschillende stands en inlooptheaters.

Marktplaats

Marktplaats is dit jaar één van de hoofdsponsors van de beurs. Volgens de veilingsite krijgen handelsplatformen een steeds belangrijkere rol in het online koopgedrag van Nederlandse consumenten. 'Webwinkeliers ontdekken in toenemende mate dat handelsplatformen een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het succes van de eigen webwinkel. De platformen kunnen grote hoeveelheden koopkrachtige bezoekers leveren aan de webwinkelier', aldus Marktplaats.nl.

Twinkle staat met een Innovatie Stand op de beurs.