Twinkle | Digital Commerce

Voordeelwebsite bij Clubs.nl

2017-05-26
  • [nieuws]
  • 0:54

Clubs en Testnet hebben een voordeelwebsite ontwikkeld voor de leden en bezoekers van Clubs.nl. Door de samenwerkingsovereenkomst kunnen Clubs-oprichters en Clubs-gebruikers gebruikmaken van de ruim 800 aanbiedingen variërend van (proef)abonnementen, brochures, gratis producten tot hypotheekaanvragen, reizen en verzekeringen. Speciaal voor de Clubs.nl leden hebben Clubs en Testnet de portal voordeelvoorcluppers.nl ingericht.

‘Clubs is één van de grootste communities op internet met meer dan 300.000 unieke bezoekers per maand. Deze trouwe bezoekers krijgen vanaf heden de mogelijkheid gebruik te maken van een breed assortiment aantrekkelijke aanbiedingen. Daarnaast geeft het ons de mogelijkheid de beschikbare bannerruimte effectiever in te zetten’, meent Marjolein Hartman van Clubs. Samen met onder andere Planet en HetNet is Clubs.nl een belangrijke site in het portfolio van KPN.

‘Onze adverteerders zijn verheugd met deze extra mogelijkheid om de aanbiedingen onder de bezoekers van Clubs te kunnen aanbieden’, zegt Jan Pons van Testnet. Testnet is een Online Advertising bedrijf, met een aanbod van meer dan 800 campagnes van ruim 450 verschillende adverteerders.