Twinkle | Digital Commerce

Bijenkorf tijdens Dwaze Dagen weer even online

2017-05-26
  • [nieuws]
  • 0:60

Vanochtend zijn de Drie Dwazen Dagen van de Bijenkorf weer van start gegaan. Reden voor de retailer om tijdelijk ook via de site eBij.nl te verkopen.

De naam lijkt op eBay, en niet zonder reden. De veilingsite host de pagina namelijk. Wie de website van de Bijenkorf bezoekt wordt tijdelijk doorgelinkt naar eBIJ.nl. Het assortiment online is aanzienlijk kleiner dan in de winkels zelf. Op de site worden zo'n 150 artikelen aangeboden, terwijl dat er in de winkels 4100 zijn.

'Vorig jaar hebben we buiten de openingstijden van onze winkels tijdens deze drie dagen al diverse spullen geveild. Vanwege het grote succes kan er dit jaar voor het eerst ook gewoon gekocht worden', aldus Albersen in Metro.

Als het jaarlijks terugkerende prijzenfestijn is afgelopen zal ook de website sluiten. 'We zien onze klanten toch het liefst gewoon in de winkel op de vloer', zo zegt Albersen.

Volgens Albersen is het niet uitgesloten dat er bij succes een full-time online shop komt.Dat is opmerkelijk, aangezien de retailer begin dit jaar na vijf jaar zijn online shop gesloten heeft.

Bron: Metro via nu.nl