Twinkle | Digital Commerce

Reizen en trips nu ook écht Hema

2017-05-26
  • [nieuws]
  • 1:05

Vanaf 2 oktober verkoopt Hema ook reizen en trips. Via hemalekkerweg.nl kunnen dagjes uit, stedentrips en reizen geboekt worden. Het warenhuis doet dat volgens een woordvoerder om het leven van zijn klanten voortaan 'nog leuker en gemakkelijker te maken'. Het warenhuis doet dat volgens een woordvoerder om het leven van zijn klanten voortaan 'nog leuker en gemakkelijker te maken'.

Ook in de fysieke winkels worden de uitjes aangeboden. Ze zitten verpakt in kleine doosjes met daarin een voucher met bijbehorend boekje met informatie en tips. Pas bij het afrekenen aan de kassa worden de vouchers in het doosje geactiveerd. Via internet moeten de klanten hun hotel of uitje dan zelf nog reserveren. Dat voorkomt dat Hema zelf alle boekingen moet regelen en maakt bovendien fraude en diefstal moeilijker.

Het nieuwe aanbod varieert in prijs van 24,95 euro voor een dagtrip tot  279,95 euro voor een beautyweekend. De dagtrips en reizen zijn onderverdeeld in twaalf thema's, variërend van 'ontspannen' of 'spannend en sportief' tot 'nachtje weg' en 'weekendje luxe'. Volgens de Hema is op dit moment nog niet te zeggen of het pakket op den duur nog verder wordt uitgebreid met bijvoorbeeld meerdaagse of intercontinentale reizen.