Twinkle | Digital Commerce

Inpaklijst 'op maat'

2017-05-26
  • [nieuws]
  • 1:17

Ieder jaar weer is het weer even puzzelen: wat neem je wel of niet mee op vakantie? De website inpaklijst.nl moet uitkomst bieden. De website doet  al het denkwerk voorafgaand aan de reis en geeft precies aan wat er handig is om mee te nemen naar de plaats van bestemming.

Aantal vragen

Ben je van plan te gaan fietsen? Reis je met de auto? Naar welk land ga je? Welk weer verwacht je? De site stelt een aantal vragen en na het invullen van onder meer de plaats van bestemming, de weersverwachting ter plekke, de duur van de reis, het soort reis, de accommodatie en de beoogde activiteiten, wordt een inpaklijst 'op maat' gegeven. De site berekent precies wat je mee kunt nemen.

Rubrieken
De inpaklijst is onderverdeeld in verschillende rubrieken, waaronder; voor onderweg, geld- en waardepapieren, kleding, voor de kinderen en waar aan te denken voor vertrek. De site biedt ook nog extra bronnen voor informatie en inspiratie,door middel van links naar bijvoorbeeld Schiphol taxi, adviessites voor reizen met kinderen en landen- en bestemmingssites.

Oprichter Bram Serré is zeer enthousiast over hoe de site ontvangen wordt: ‘Inpaklijst.nl is snel en toegankelijk. Zo'n 85 procent van de bezoekers maakt daadwerkelijk een inpaklijst. Zo'n hoog percentage laat een grote waardering zien en dat is veelbelovend. De site doet dan ook precies wat je ervan verwacht; hij helpt je gratis, snel en eenvoudig een inpaklijst te maken.'