Twinkle | Digital Commerce

OppoSuits kiest voor opvallende rebranding

2024-09-11
1000562
  • [nieuws]
  • 0:55

OppoSuits, de pakkenwebshop die bekend staat om zijn opvallende prints, gaat voortaan door het leven als de Oppo Merchandise Group (OMG).

Het bedrijf neemt het leven niet zo serieus – dat is zelfs de slogan – en dat is terug te zien in afkorting van de nieuwe naam (OMG) en het feit dat een deel van de naam nu een bekend smartphonemerk is.

Klanten zullen weinig gaan merken van de rebranding. Aangezien bekende labels als OppoSuits, Suitmeister en Offstream onder de paraplu van Oppo Merchandise Group blijven opereren als individuele merken.

‘We zijn verheugd om dit nieuwe hoofdstuk te beginnen als Oppo Merchandise Group (OMG)’, stelt Guus Bakker, medeoprichter en ceo. ‘Deze rebranding is meer dan alleen een verandering van onze bedrijfsnaam, maar ook een gedurfde stap in de richting van het benutten van ons volledige potentieel. Het onderstreept onze toewijding aan groei, innovatie en het naar een hoger niveau tillen van ons bedrijf, terwijl we natuurlijk zullen blijven doen waar we goed in zijn: creatieve, innovatieve en betaalbare producten wereldwijd op de markt brengen.’