Twinkle | Digital Commerce

Frasers Group vergroot voetafdruk in Benelux

2024-09-19
1000562
  • [nieuws]
  • 0:54

Sportretailer Frasers Group heeft grote plannen in de Benelux. Het bedrijf wil de grootste ‘Multi-brand sportretailer’ in de Benelux regio worden en opent als onderdeel daarvan meer winkels.

Dat laat het bedrijf weten in een persbericht. De afgelopen tijd opende het bedrijf al vier Sports World winkels, voor het einde van het jaar komen daar nog vijf winkels bij. Ook in Luxemburg en België zijn er plannen om filialen te openen.

Daar moet de overname van een aantal online en fysieke retailers – die in het verleden zijn gedaan – aan bijdragen. Zo nam Frasers Group eerder winkels over van Aktiesport, Perry Sport en Sprinter en vergrootte het zijn aandeel in Twin Sport.

Volgens managing director Ger Wright speelt de Benelux een belangrijke rol in de groeistrategie van Frasers Group: ‘Frasers Group blijft zich inzetten voor haar internationale expansie ambities en we zien de Benelux regio als fundamenteel hiervoor. We hebben aanzienlijke vooruitgang geboekt met winkelopeningen in Nederland en de overname van Twin Sport.’