Twinkle | Digital Commerce

Frasers Group gaat over op nieuw digitaal platform

2024-05-13
1000562
  • [nieuws]
  • 0:49

Frasers Group introduceert binnenkort een nieuw digitaal platform voor zijn websites en apps om zijn retailactiviteiten en online klantervaring te verbeteren.

Volgens het Engelse Drapers zullen Sports Direct Frankrijk, Duitsland, Denemarken en Spanje de eerste markten zijn die naar het nieuwe platform migreren, en de komende maanden zullen nog meer merken volgen. David Clark, Chief Customer Officer bij Frasers Group, over dit nieuwe platform: ‘Dit is een groot project voor Frasers en de aanzienlijke investering die is gedaan, toont ons vertrouwen in onze strategie en de kracht van ons bedrijf, terwijl we onze klanten zowel in onze winkel als online, ongeëvenaarde winkelervaringen blijven bieden.’

Vernieuwingen aan de site

Het nieuwe platform zal de operationele efficiëntie verbeteren op het gebied van voorraadtoewijzing, voorraadbeheer en producttracking. Drapers meldt ook dat het platform de digitale winkelervaring van klanten zal verbeteren met nieuwe functies zoals hyperpersonalisatie, verbeterde vindbaarheid van producten en vernieuwde ontwerpen.