Twinkle | Digital Commerce

OFM neemt mannenmodewinkel Rob Vollebregt over

2024-08-05
1000562
  • [nieuws]
  • 0:52

Moderetailer OFM neemt per september mannenmodewinkel Rob Vollebregt over. De naam Rob Vollebregt blijft voorlopig bestaan, wel met de toevoeging ‘by OFM’ erachter.

De overname van het familiebedrijf past volgens OFM bij de koers en strategie van de retailer. Na deze overname telt OFM 22 winkels, waardoor de retailer een stap dichterbij de gewenste landelijke dekking is.

Sterke overeenkomsten

‘De overname van een gezond bedrijf is iets waar je niet te lang mee moet wachten’, geven eigenaren Rob en Yvonne Vollebregt in het bericht aan. ‘OFM is voor ons geen onbekende, meerdere van hun winkels kennen wij van binnen en van buiten erg goed. Voor een ambitieuze moderetailer als OFM is Naaldwijk, het winkelcentrum van het Westland, een logische vervolgstap. Na verschillende gesprekken met Arthur Feenstra bleek dat het bedrijfs-DNA van OFM en Rob Vollebregt mannenmode dicht bij elkaar liggen. Qua collectie, merkportfolio, doelgroep en hoe om te gaan met de klant komen we sterk overeen, daardoor was de klik er al snel.’