Twinkle | Digital Commerce

Aldi Süd lanceert nieuwe koopjesdienst

2024-08-12
1000562
  • [nieuws]
  • 0:54

Aldi Süd heeft zijn eigen digitale dienst gelanceerd waarmee klanten exclusieve aanbiedingen van verschillende partnerbedrijven kunnen krijgen. Klanten van Aldi Nord kunnen geen gebruik maken van deze dienst.

Klanten kunnen tot 40 procent besparen op verschillende vrijetijdsactiviteiten zoals festivals, vluchten en hotelaccommodaties, meldt de supermarkt. De deals zijn niet alleen online, maar ook offline in de filialen te koop.

Uitbreiding digitale service

'We zijn blij om de digitale servicewereld van Aldi Süd uit te breiden met het nieuwe Aldi Deals-platform’, legt Kai Schmidhuber, managing director e-commerce & digital bij Aldi Süd, uit. ‘Naast onze digitale platforms zoals Aldi Talk of Aldi Foto zetten we een volgende stap en bieden we klanten met Aldi Deals tijdgebonden vrijetijdsaanbiedingen aan met toonaangevende partnermerken.’

Geen samenwerking met Aldi Nord

De aanbiedingen gelden alleen voor degenen die volgens de postcode tot het verkoopgebied Aldi Süd behoren. Anders is de situatie bij de normale online winkel van Aldi en het platform "Aldi Reisen", waar de twee discounters samenwerken.

Fotocredit: Aldi Süd