Twinkle | Digital Commerce

Eerste keynotespreker Shopping Today 2024: Pieter Zwart (Coolblue)

2024-06-13
1000562
  • [nieuws]
  • 1:03

De eerste spreker van Shopping Today 2024 is bekend. Pieter Zwart, eigenaar en oprichter van Coolblue spreekt die dag op het keynotepodium.

Donderdag 10 oktober worden aanwezigen in de Copraloods van evenementenlocatie De Fabrique in Utrecht weer voorzien van de nodige inzichten en inspiratie. Zwart is de eerste in een reeks interessante namen die deze dag hun kennis zullen delen. Binnenkort worden meer sprekers bekend gemaakt, check daarvoor vooral de site van Shopping Today.

In de beginjaren had Coolblue voornamelijk losse webshops als MP3man.nl, PDAshop.nl en Laptopshop.nl. Toen het aantal gespecialiseerde productsites de driehonderd oversteeg, werd besloten alles onder te brengen bij de ‘moederwinkel’ Coolblue. Coolblue kennen we als één van Nederlands' grootste webshops in consumentenelektronica, maar ze bouwen ook totaaloplossingen voor hun klanten met de ondersteunende infrastructuur. Dit doen ze in Nederland, België en Duitsland, online en in de fysieke winkels.

Shopping Today wordt georganiseerd door Thuiswinkel.org en BBP Media, uitgever van onder andere Twinkle. Met 1.400 professionals is Shopping Today het grootste e-commerce kennisevent van Nederland. Ook op het event: meer dan zeventig sprekers uit de sector over uiteenlopende onderwerpen. Plus de bekendmaking van de Twinkle100, de lijst met ’s lands grootste online spelers.

Tickets voor Shopping Today zijn hier te verkrijgen.