Twinkle | Digital Commerce

Betaalbaarshoppen.nl na enkele jaren weer doorgestart

2024-04-15
1000562
  • [nieuws]
  • 1:24

In 2019 stonden ze nog op de cover van Twinkle Magazine, maar kort daarop ging Betaalbaarshoppen.nl failliet. Nu – ruim 4 jaar later – maakt het bedrijf alsnog een doorstart, onder een nieuwe eigenaar.

Wie de shop van Betaalbaarshoppen bekijkt, zal opmerken dat op het oog in 4 jaar tijd niet eens zoveel is veranderd. De winkel ziet er nog nagenoeg hetzelfde uit en ook het assortiment heeft nog veel gelijkenissen. Maar daar houdt de vergelijking ook wel mee op.

Het bedrijf wordt namelijk niet meer gerund vanuit Rhenen maar vanuit Hengelo. Ondernemer Jozef Dere is de nieuwe eigenaar van Betaalbaarshoppen.nl. Aan Twinkle legt hij uit waarom en wat de plannen zijn.

Ook onderdelen

Onder de nieuwe eigenaar richt Betaalbaarshoppen.nl zich meer op in eerste instantie een relatief beperkt assortiment aan tuingereedschappen van het merk Kibani. Dit zal later nog worden uitgebreid met andere merken. ‘Ook gaan we spullen verkopen voor binnen het huis, om zo het assortiment toch iets vergroten’, aldus Dere. ‘Wat ook erg belangrijk is, is dat we onderdelen gaan aanbieden. Dit uiteraard om gebruik en vervanging van onderdelen zo makkelijk mogelijk te maken.’

België

De nieuwe eigenaar heeft niet alleen de Nederlandse website overgenomen. Binnenkort volgt de Belgische webshop, die vooral gericht zal zijn op de zakelijke klant. Volgens de ondernemer is hiervoor gekozen omdat steeds meer Europese klanten zakelijk willen inkopen, en dan vooral klanten uit België.

De reden dat is gekozen om de webshops van Betaalbaarshoppen over te nemen is dat veel klanten deze shop nog kenden. Het klantenbestand is niet overgenomen. Dere hoopt het bestand weer verder op te bouwen, onder meer door de social media-kanalen.