Twinkle | Digital Commerce

Betaalbaarshoppen.nl failliet verklaard

2020-03-05
1000562
  • [nieuws]
  • 0:53

Online warenhuis Betaalbaarshoppen.nl uit Rhenen is door de rechtbank failliet verklaard. De shop is niet meer bereikbaar.

Betaalbaarshoppen.nl stond vorig jaar voor het eerst in de Twinkle100. ‘Ik ben nu bezig met het voorjaarsassortiment, rekening houdend met het Chinese nieuwjaar’, legde oprichter René van Kooten uit in een interview met Twinkle. Daaruit bleek dat Van Kooten nog veel plannen had met zijn online warenhuis. Zo stond een migratie naar Magento 2 op de planning. Dat moest zorgen voor een snellere webshop en een betere online vindbaarheid. ‘Maar hoe het bedrijf er over een aantal jaar uitziet? Ik ben ervan overtuigd dat we ons moeten blijven onderscheiden met onze eigen merken, op kwaliteit en op service. Anders word je één van de velen.’

Van die plannen komt nu dus niet veel meer terecht. Het bedrijf moet noodgedwongen zijn virtuele deuren sluiten, meldt RetailNews. Of Betaalbaarshoppen.nl een doorstart kan maken, is niet bekend. Bij het bedrijf waren twaalf werknemers actief.

Beeld: Just Justa

Lees ook: 'Van de zolder naar de Twinkle100 in tien jaar' (Twinkle 11 2019)