Twinkle | Digital Commerce

Moederbedrijf Albelli heeft nieuwe naam en ceo

2024-02-14
1000562
  • [nieuws]
  • 0:54

De Albelli-Photobox Group, moederbedrijf van onder andere Albelli, heeft zijn naam veranderd in de Storio Group, ook is Alessandro Coppo aangesteld als nieuwe ceo.

Coppo was eerder 17 jaar werkzaam bij eBay en stond aan het hoofd van de uitbreiding van eBay Classifieds Group. ‘Het is een spannende tijd om een ​​bedrijf te leiden dat zich op het kruispunt van digitale en fysieke omgevingen bevindt en waarvan de producten een diepe emotionele waarde voor de klanten hebben. Onze nieuwe merkidentiteit en waarden zullen centraal staan ​​in onze productie aan klanten en werknemers.’

De rebranding is onderdeel van de fusie van Albelli en Photobox twee jaar geleden. Destijds lieten de bedrijven al weten dat klanten op termijn wat zullen merken van het samengaan, onder andere op gebied van aanbod. ‘Wij zijn ervan overtuigd dat dit een unieke kans is voor twee fantastische bedrijven die veel met elkaar gemeen hebben. Ze kunnen hun krachten bundelen en zo hun klantgerichte strategieën versnellen’, aldus Tristan Money, de voorganger van Coppo, destijds.