Twinkle | Digital Commerce

Albelli lanceert smartphone app om fotoboek te maken

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:02

Albelli biedt voor het eerst de mogelijkheid om een fotoboek te maken op een smartphone. De nummer 63 van de Twinke100 heeft daartoe een app voor iPhones en Android-telefoons gelanceerd. ‘Vul een fotoboek met je herinneringen terwijl ze nog vers in je geheugen liggen!’

Gebruikers van de nieuwe app kunnen kiezen uit drie verschillende vierkante formaten. Behalve foto’s op hun filmrol kunnen ze ook foto’s van Facebook, Instagram en Dropbox laten afdrukken, dankzij importkoppelingen.

Altijd overal
Albelli beschikt sinds een goed jaar al over een iPad-applicatie. Die leverde het bedrijf kort na de introductie al veel nieuwe klanten op. ‘De ervaringen met de iPad-app sterken ons in de gedachten dat het principe van “altijd overal” ook geldt voor fotoproducten’, aldus de inmiddels vertrokken countrymanager Frederik van der Veen vorig jaar. Hij is opgevolgd door Bart Westerveld.

#uitdepocket
Met de lancering van de smartphone app is Albelli's campagne #uitdepocket gaan lopen. Op verschillende plekken in het land en op social media wordt ‘op een ludieke manier’ aandacht besteed aan de nieuwe app (video).