Twinkle | Digital Commerce

Nieuwe coo Topgeschenken

2024-01-19
1000562
  • [nieuws]
  • 1:04

Topgeschenken heeft Jan-Pieter van den Heuvel aangesteld als nieuwe coo. Hij neemt het stokje over van Robbert van Arkel, die het bedrijf voorheen leidde met zijn broer Edwin van Arkel.

Van den Heuvel werkte de afgelopen jaren als incompany Agile & Scrum trainer en coach voor verschillende organisaties, waaronder Topgeschenken. Hij wil zijn kennis en ervaring nu als directeur inzetten. Zijn focus ligt op het verbeteren van de organisatiestructuur en -cultuur, het verder professionaliseren van het IT-platform en het samenbrengen van afdelingen en mensen. ‘We zijn superblij met de komst van Jan-Pieter. Zijn kracht ligt echt in het verbinden, samenwerken en motiveren van mensen en relaties. Een mooie aanvulling in het directie- en managementteam’, aldus Edwin van Arkel.

De komende tijd zal er binnen het bedrijf het nodige gaan veranderen volgens Van den Heuvel. ‘We gaan binnen Topgeschenken aan de slag met het neerzetten van een échte e-commerce organisatie, met een bijzondere synergie tussen IT en marketing. We willen het bedrijf verder professionaliseren en de nu al mooie resultaten door laten groeien en daarbij de medewerkers nog meer betrekken.’

Topgeschenken Nederland is de afgelopen jaren flink gegroeid en is eigenaar van de websites Topgeschenken.nl, Topbloemen.nl, Toptaarten.nl, Topfruit.nl en sinds vorig jaar zomer ook taartenwebshop gefeliciTAART.nl.