Twinkle | Digital Commerce

Kruidvat uitgeroepen tot ‘Retailer of the Year’

2023-11-03
1000562
  • [nieuws]
  • 0:58

Kruidvat is uitgeroepen tot ‘ABN AMRO Retailer of the Year the Netherlands’. In totaal maakten 39 retailers kans op die prijs. De vakprijzen werden dit jaar voor de 21e keer uitgereikt.

Bike Totaal en Zooplus vielen ook in de prijzen. Die eerste ging er met de titel ‘ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland’ vandoor. Zooplus werd uitgeroepen tot beste webshop. Beide bedrijven wisten diezelfde titel vorig jaar ook al te behalen.

Eerder werden al de winnaars van de categorieprijzen bekendgemaakt, die winnaars maakten kans op de overall titels,. Naast de publieksprijzen werden er ook vakprijzen uitgereikt. Hajir Hajji, ceo van Action, won de vakprijs ‘ABN AMRO Retail Executive of the Year’ en het managementteam van Picnic kreeg een prijs voor het beste management van het jaar. De ‘ABN AMRO Sustainable Retailer of the Year’ 2023-2024 Award is dit jaar door kringloopwarenhuis Het Goed gewonnen. Philip Mountford van Hunkemöller mocht de ‘Retail Career Award’ in ontvangst nemen als dank voor zijn inzet en prestaties binnen de retailsector.