Twinkle | Digital Commerce

Thuisbezorgd.nl werkt samen met Topbloemen.nl

2023-10-20
1000562
  • [nieuws]
  • 0:50

Maaltijdbezorger Thuisbezorgd.nl gaat nu ook bossen bloemen bij consumenten thuis leveren. Het bedrijf is daarvoor een samenwerking gestart met pure player Topbloemen.nl.

Klanten die in Rotterdam, Hilversum, Nijmegen en Groningen wonen kunnen gebruikmaken van de bloemen bezorgservice. Bloemen worden binnen het uur thuisbezorgd. De komende maanden worden meer steden aan het bezorggebied toegevoegd.

Volgens beide bedrijven zijn de boeketten speciaal aangepast op levering met thuisbezorgd-bezorgers. De boeketten passen daardoor beter in de oranje tassen.

De samenwerking met Topbloemen.nl past in de ingeslagen weg van Thuisbezorgd.nl, dat zich als meer dan alleen een maaltijdbezorger wil profileren. ‘Naast een uitgebreide range van maaltijden, maar ook boodschappen en non-food producten, biedt Thuisbezorgd.nl met deze toevoeging nog meer aantrekkelijk aanbod met een druk op de knop. Of het nu gaat om een last-minute cadeautje voor iemand anders of wat gezelligheid in je eigen huis, je hoeft er de deur niet meer voor uit’, aldus Gijs Weterings, directeur van Thuisbezorgd.nl.