Twinkle | Digital Commerce

Ochama breidt online uit naar 19 landen

2023-10-11
1000562
  • [nieuws]
  • 0:54

Het was een tijdje stil rondom retailconcept Ochama, maar vandaag kondigt het bedrijf de uitbreiding aan van zijn thuisbezorging naar 19 nieuwe markten.

Ochama werd begin 2022 gelanceerd in Nederland als nieuwe omnichannel retailconcept van JD.com met een uitgebreid aanbod in food en non-food. Bij de start beschikte het over enkele afhaallocaties en een online kanaal. Die afhaallocaties zijn ingewisseld voor samenwerkingen met retailers, zoals Blokker. Online breidde het bedrijf de afgelopen jaren al uit naar enkele markten, te weten België Duitsland, Frankrijk en Luxemburg.

Nu komen daar dus 19 nieuwe markten bij. Klanten in Oostenrijk, Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Spanje en Zweden kunnen nu ook bij Ochama bestellen en thuis laten bezorgen.

Orders worden verwerkt in het dc van Ochama in Nederland, die staat in Berkel en Rodenrijs. Klanten in Nederland, Duitsland en België kunnen nu ook hun order de volgende dag ophalen in een van de aangesloten winkels. Volgens Ochama wordt dit later nog verder uitgebreid.