Twinkle | Digital Commerce

DPD investeert kwart miljard in Benelux

2023-10-12
1000562
  • [nieuws]
  • 0:55

Pakketvervoerder DPD investeert 250 miljoen euro in de uitbreiding en verbetering van de hubs en depots in de Benelux. Volgens het bedrijf stijgt hierdoor de capaciteit naar 750.000 pakketten per dag.

Het bedrijf investeert ook in de groei van het aantal Europese netwerkverbindingen vanuit de Benelux. Daarnaast komen er nieuwe depots in Amsterdam, Brussel, Goes, Maastricht. ‘Door te investeren in onze sorteerlocaties maar ook in nieuwe depots in Amsterdam, Brussel, Goes en Maastricht is ons netwerk uitgebreid naar 3 hubs en 20 depots in de Benelux. Wij zijn trots op deze positie en blijven in beweging. We hebben daarom in de gehele Benelux hard gewerkt aan meer sorteercapaciteit en connecties met Europa en de rest van de wereld. Dit leidt tot betrouwbare levertijden naar meer bestemmingen’, aldus ceo Erik Uljee van DPD Nederland.

Door de investeringen belooft DPD aan klanten dat pakketten sneller bezorgd kunnen worden, met meer opties voor de ontvangers van de pakketten. DPD investeert ook in verduurzaming en wil in 2040 klimaatneutraal zijn.