Twinkle | Digital Commerce

Zalando Plus-lidmaatschap nu ook beschikbaar in België

2023-09-26
1000562
  • [nieuws]
  • 1:02

Zalando heeft vandaag zijn Zalando Plus-lidmaatschapsprogramma voor Belgische klanten gelanceerd. Hiermee krijgen leden als eerste toegang tot populaire releases in de webshop en geselecteerde deals op Lounge by Zalando.

Volgens Zalando bezoeken Plus-leden het platform twee keer zo vaak als klanten zonder lidmaatschap. Klantbinding maakt onderdeel uit van de koers die het modebedrijf momenteel vaart, waarin de klant centraal staat. Volgens Fabio Baum, Zalando’s general manager voor de Benelux en Scandinavië, verdiepen ze met deze lidmaatschap de relatie met trouwe klanten: ‘Dankzij Plus kunnen Belgische leden exclusieve modereleases en aantrekkelijke deals als eerste shoppen. Leden profiteren ook van gratis, snelle levering binnen één tot twee werkdagen en een snellere en persoonlijkere ervaring wanneer ze contact opnemen met de klantenservice.’

In de afgelopen jaren is het Zalando Plus-ledenbestand gegroeid tot meer dan twee miljoen leden in zes landen (Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Nederland en Zwitserland). Belgische klanten kunnen Zalando Plus veertien dagen gratis uitproberen en vervolgens 14,95 euro betalen voor het jaarlijkse lidmaatschap. Eind 2021 is het Zalando Plus-lidmaatschap al in Nederland gelanceerd. Hier kunnen klanten het lidmaatschap 30 dagen gratis uitproberen en betalen leden 9,95 euro per jaar om lid te zijn.