Twinkle | Digital Commerce

Yellowgrape conversion assistent wordt Brainvine

2023-07-04
1000562
  • [partnernieuws]
  • 1:03

Data driven e-commerce agency Yellowgrape heeft zijn Yellowgrape conversion assistent vernieuwd. De hernieuwde AI- en neuromarketing tool – genaamd Brainvine – is ontwikkeld om bedrijven te ondersteunen bij het boosten van hun content en productiviteit.

De geavanceerde tool is gebouwd op de nieuwste versie van GPT4. Met de hulp van Brainvine's AI-technologie, kunnen bedrijven zelf conversiegedreven teksten genereren die gegarandeerd impact maken. ‘Of je nu advertenties opstelt, subjectlines en preheaders optimaliseert, of je e-mails analyseert, Brainvine staat klaar om je een handje te helpen.’

Concreet kunnen bedrijven de volgende punten verwachten van Brainvine:

  1. Een AI-technologie, gebouwd op de nieuwste versie van GPT4, die je bijstaat bij het genereren van converterende, neurogedreven content.
  2. Tools die je helpen bij het creëren van neurogedreven (web)content die perfect aansluit bij jouw doelgroep
  3. De mogelijkheid om de beste conversiegedreven teksten te genereren voor al jouw advertenties
  4. Hulp bij het optimaliseren van subjectlines en preheaders en het analyseren van je e-mails door onze neurogedreven AI.
  5. Jouw nieuwe sidekick Antonio, die je bijstaat bij het vinden van de meest effectieve marketingstrategieën, het oplossen van complexe developer vraagstukken en nog veel meer.

Partnernieuws valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.