Twinkle | Digital Commerce

E-commerce bureau Yellowgrape opent tweede locatie in 2022

2021-10-08
1000563
  • [ingezonden artikel]
  • 1:01

Het Amsterdamse e-commerce bureau Yellowgrape opent in het voorjaar van 2022 een tweede kantoor. Het bureau, dat in 2014 opgericht werd door Johan Smits en Rik van den Wijngaard, is sinds 2018 gevestigd op de Herengracht 231 in Amsterdam. Het nieuwe kantoor bevindt zich aan dezelfde gracht en op steenworp afstand van de huidige locatie.

Yellowgrape is de afgelopen jaren hard gegroeid. Het team telt inmiddels ruim 32 specialisten die werken aan het bouwen en uitrollen van e-commerce strategieën van online retailers en reisorganisaties. “Groeien vinden we belangrijk, omdat het kansen biedt aan de hele organisatie,” aldus Founder / Managing Director Smits. “Niet alleen in termen van omzet, klanten en collega’s, maar ook onze dienstverlening ontwikkelt zich continu door. Zo is onze data propositie flink uitgebreid en hebben we onze services verrijkt met de disciplines CRO en SEO.”

Rik van den Wijngaard, Founder / Director Disruption and Innovation, voegt daar het volgende aan toe: “Dat groeien gaat gepaard met continu tweaken op alle vlakken: of het nu gaat om onze eigenwijze aanpak of onze visie. Maar, altijd met behoud van onze excessieve focus op e-commerce. Daarom zullen we ons de komende maanden ook focussen op het implementeren van een vernieuwde interne samenwerkingsvorm.”