Twinkle | Digital Commerce

Thuisbezorgd.nl gaat vanuit meer Spar-winkels bezorgen

2023-07-10
1000562
  • [nieuws]
  • 0:51

Maaltijdbezorger Thuisbezorgd.nl breidt de samenwerking met supermarkt Spar uit. Daardoor zijn meer dan vijftig Spar-winkels aangesloten op het platform.

De twee bedrijven deden eerder een pilot. Deze blijkt dusdanig succesvol dat nu is besloten op te schalen. De aangesloten winkels bieden een ruim assortiment van zo’n 900 producten aan via de app en site van Thuisbezorgd.nl. Het gaat om zowel verschillende verse als houdbare producten.

De producten worden geleverd vanuit de winkel van de desbetreffende Spar-ondernemer. De winkel zorgt ervoor dat de boodschappen worden ingepakt en snel door de bezorger wordt meegenomen. Boodschappen worden binnen 35 minuten na bestelling bij de consument bezorgd. ‘We zijn blij dat de succesvolle pilot heeft uitgewezen dat er veel potentie is in de buurten, wijken en steden om naast het foodservice assortiment ook boodschappen te laten bezorgen. Met de combinatie van het grote netwerk en eigen bezorgers van Thuisbezorgd.nl voegt dit mooie additionele omzet toe voor onze zelfstandige ondernemers’, zegt John van der Ent, ceo Spar Nederland.