Twinkle | Digital Commerce

Spar werkt samen met Uber Eats

2023-09-05
1000562
  • [nieuws]
  • 1:05

Supermarkt Spar Nederland is een samenwerking aangegaan met Uber Eats. Klanten kunnen daardoor vanuit twintig filialen in Nederland boodschappen laten bezorgen door de maaltijdbezorger of Spar zelf.

Het assortiment dat Spar beschikbaar stelt in de app van Uber Eats bestaat uit meer dan 900 artikelen. Bestellingen worden binnen enkele minuten bezorgd, is de belofte. Het assortiment wordt de komende weken uitgebreid, evenals het aantal aangesloten winkels.

Bestellingen worden bezorgd door zowel chauffeurs van Uber Eats als bezorgers van Spar. Volgens Uber Eats groeit de vraag naar boodschappenbezorging op het platform sterk, en speelt het daar nu verder op in met deze nieuwe samenwerking. ‘We willen ervoor zorgen dat gebruikers van de Uber Eats app met één druk op de knop snel een grote selectie boodschappen, zoals vers belegde broodjes, kunnen laten bezorgen. Spar heeft een uitgebreid assortiment aan dagelijkse benodigdheden, gezonde tussendoortjes en snacks voor ieder moment’, aldus Aukeline Tolman, general manager Uber Eats in Nederland.

John van der Ent, ceo van Spar Nederland: ‘Als één van de grootste foodretailers ter wereld kijken we er met deze samenwerking naar uit om onze Nederlandse klanten een nieuwe manier te bieden om toegang te krijgen tot onze producten en ze ons unieke quick commerce service te laten ervaren.’