Twinkle | Digital Commerce

Cloudpillo, winnaar PayPal Beste Starter Award

2023-06-21
1120630
  • [interview]
  • 1:15

Cloudpillo, de winnaar van de Paypal Beste Starter Award, is in februari 2021 gestart met alleen op maat gemaakte hoofdkussens en verkoopt nu ook boxsprings, matrassen, dekbedden en alle andere benodigdheden voor een geweldige nachtrust. We spreken Lars van der Wijst, mede-eigenaar van Cloudpillo, over het bedrijf en over hoe zij er met de Award van door wisten te gaan.

Het bedrijf telt momenteel 18 medewerkers en is nog lang niet uitgegroeid: “We willen met ons hoofdkussen ook een serieuze omzet gaan neerzetten op de Duitse markt en hebben nog volop plannen wat betreft duurzaamheid. Onze kussens worden momenteel al gemaakt met het materiaal wat overblijft uit het productieproces van matrassen. In de toekomst willen we hier nog meer aandacht aan geven”, vertelt Lars.

Deelname aan de Shopping Awards

De Shopping Awards zijn de belangrijkste prijzen in Nederland voor de detailhandel en ook Cloudpillo zag meerdere voordelen om deel te nemen aan de Awards: “We vonden het als team gaaf om mee te doen en een leuke test om onszelf te gaan pitchen voor een vakjury”, vertelt Lars. In de pitch hadden ze bij Cloudpillo alle kanten van het bedrijf toegelicht en ook de jury zag een compleet verhaal: “Cloudpillo voldoet aan alles wat je van een starter mag verwachten, echte ondernemers met een duidelijke visie. Voor kennis die de eigenaars ontberen, huren ze professionals in. Het is een rollende machine”, vertelt de jury. Lars vertelt in het interview nog meer over het bedrijf, over hoe ze de Award wisten te winnen en wat het hen allemaal gebracht heeft. Ben je hier benieuwd naar? Lees dan het gehele interview op thuiswinkel.org/Cloudpillo.