Twinkle | Digital Commerce

Beerwulf, Go Lemon en Spiru strijden om Beste Starter Award

2019-02-21
1000562
  • [nieuws]
  • 1:19

Beerwulf, Go Lemon en Spiru zijn dit jaar genomineerd voor de Beste Starter Award, onderdeel van de Shopping Awards. De prijs wordt dit jaar samen met de Publieksprijzen XS uitgereikt op 28 maart.

Het is voor de tweede keer dat Beerwulf, die handelt in speciaalbier, meedingt naar de award. Go Lemon biedt iPhones voor een lease-abonnement aan. Spiru is een webshop gespecialiseerd in spirituele producten. De Beste Starter Award is bedoeld om startende webshop een platform te bieden waarop zij zich kunnen presenteren. Met de feedback van de vakjury kunnen zij hun concept inhoudelijk verbeteren.

Starters

Op basis van motivaties en presentaties kiest de vakjury uiteindelijk wie de award in ontvangst mag nemen. Go Lemon werd opgericht door Bas van der Putten. Die een markt zag in het aanbieden van iPhones via een lease-abonnement. ‘Wat nou als je een iPhone gewoon in abonnementsvorm zou kunnen gebruiken, net als films op Netflix en muziek op Spotify?’ Spiru is naar eigen zeggen de grootste spirituele webshop van de Benelux. Het assortiment bestaat uit 15.000 artikelen, variërend van yoga-producten, tarotdoosjes en wichelroedes. Beerwulf, dat vorig jaar de Beste Starter Award naar kledingplatform Otrium zag gaan, richt zich op de groeiende markt van online speciaalbier. Die groei zit ook in het buitenland. Beerwulf wil graag de grootste online craft- en speciaalbier speler van Europa worden.

Uitreiking

De awardwinnaar wordt 28 maart bekendgemaakt tijdens de uitreiking van de Shopping Awards XS Event in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. De presentatie is net als vorig jaar in handen van Dennis Weening.