Twinkle | Digital Commerce

M Line integreert AR in 3D-boxspring configurator

2023-06-23
1000562
  • [nieuws]
  • 0:53

Matrassen- en slaapsystemen merk M Line heeft augmented reality (AR) technologie in hun configurator geïntegreerd, waardoor klanten een boxspring naar keuze virtueel in de slaapkamer kunnen plaatsen.

De AR-optie van M line is beschikbaar via de website van M line en kan worden gebruikt op smartphones en tablets die compatibel zijn met de AR-technologie. Na het openen van de configurator kunnen klanten hun gewenste boxspring selecteren en vervolgens de AR-modus activeren. Door de camera van het apparaat op hun slaapkamer te richten, kunnen ze het virtuele model van de boxspring in realtime bekijken en positioneren.

In een persbericht licht Dennis Touw, e-commerce manager van M Line, deze keuze toe: “Het is vaak moeilijk voor klanten om zich voor te stellen hoe een boxspring eruit zal zien in hun eigen slaapkamer. Met behulp van AR kunnen ze nu hun gewenste boxspring in hun eigen omgeving ervaren. Dit zorgt voor meer vertrouwen bij het maken van hun aankoopbeslissing en vermindert het risico op teleurstelling."