Twinkle | Digital Commerce

Budbee: nu duizend pakketkluizen in de Benelux

2023-03-24
1000562
  • [nieuws]
  • 0:53

Pakketbezorger Budbee heeft deze week de duizendste Budbee Box in de Benelux geopend. De afgelopen jaren is het bedrijf onder meer verschillende samenwerkingen met retailers daarvoor aangegaan.

Volgens Budbee neemt vooral in grote steden het gebruik van de pakketkluizen snel toe. Reden voor het bezorgbedrijf om te blijven investeren in deze pakketkluizen. Het is echter niet de bedoeling dat straks op elke hoek van de straat een pakketkluis van Budbee staat. Volgens Budbee loont het vooral om te investeren in pakketkluizen die op de meest efficiënte locaties worden geplaatst. ‘Ons doel is om vooral te kijken waar we het beste duurzame en flexibele bezorgopties in de snel groeiende markt van online winkelen kunnen bieden in steden waar het al zo druk is’, aldus Jørgen Höppener, General Manager Budbee Benelux.

De pakketkluis van Budbee biedt plaats aan 37 tot 258 pakketten. De afgelopen jaren ging het bedrijf al samenwerkingen aan met onder andere H&M en Albert Heijn. Budbee startte in 2019 in Nederland.