Twinkle | Digital Commerce

BestSecret start platform waar partners overtollige voorraad kunnen verkopen

2023-02-08
1000562
  • [nieuws]
  • 0:56

Online fashionverkoper BestSecret lanceert een platform waarop verkooppartners overstock kunnen verkopen.

Het member only platform is geïntegreerd in de reguliere webshop van BestSecret en biedt kleding van vooral premium- en luxemerken. Die merken kunnen op het nieuwe platform dus van hun overtollige voorraden afkomen. Volgens BestSecret houden partners zelf de regie over voorraden en productpresentatie.

Het gaat om een curated platform, wat inhoudt dat niet ieder merk wordt toegelaten. BestSecret zal eerst kijken of het merk wel bij de doelgroep van het bedrijf past. Het is de bedoeling dat het platform, dat nu nog alleen in Duitsland beschikbaar is, de komende tijd zal opschalen in aanbod en op den duur gaat uitbreiden naar alle 27 landen waar BestSecret actief is. Daarbij behoort ook Nederland. Het platform lanceerde hier in 2018 een webshop.

Ceo Moritz Hahn van BestSecret: ‘Ons platform creëert de nodige afstand tussen full-price en off-price fashion online. Dit beschermt onder andere de merkwaarde. We zijn enthousiast dat we dit platform lanceren om zo in contact te komen met interessante merken, waardoor we ook de sterke relaties waarop BestSecret is gebouwd, verder uitdiepen.’